Winnend Paris Saint-Germain maakt honderdste seizoenstreffer

4 februari 2020, 23:26

Op weg naar de Franse landstitel heeft Paris Saint-Germain een volgende mijlpaal bereikt: dinsdagavond in het gewonnen duel met FC Nantes (0-2) maakte PSG zijn honderdste doelpunt van het seizoen, verdeeld over alle competities. De eervolle vermelding kwam op naam van Thilo Kehrer.

De Parijzenaars traden aan met Kylian Mbappé in de basis. De aanvaller zorgde afgelopen weekend nog voor ophef. Tegen Montpellier werd Mbappé gewisseld en ging hij met veel misbaar naar de kant. Trainer Thomas Tuchel kon geen beroep doen op Neymar. De Braziliaan is geblesseerd, en is dat niet voor het eerst rond zijn verjaardag. Ook zonder Neymar was de uitwedstrijd tegen Nantes geen probleem.

Al binnen het half uur opende PSG de score. Icardi was het eindstation van een aanval die Mbappé begon. Vroeg in de tweede helft kopte Kehrer de honderdste van het seizoen binnen. Enig smetje op het duel was de tegentreffer van Moses Simon. De negentiende zege kwam echter niet in gevaar en staat PSG inmiddels vijftien punten voor op Olympique Marseille, dat wel een wedstrijd minder speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen