Roda JC hoopt vanaf volgend seizoen kunstgras te verbannen

4 februari 2020, 17:39

Roda JC hoopt vanaf volgend seizoen op natuurgras te spelen. Dat geeft interim-directeur Karel Bouckaert aan. Hiervoor is de club in conclaaf met gemeente Kerkrade. Zodra het kunstgras wordt verbannen in het Parkstad Limburg Stadion, moet het eerste elftal voor de trainingen uitwijken naar Sportpark Kaalheide. De gemeente is eigenaar van beide complexen.

"Wij hopen allemaal dat Roda JC haar wedstrijden vanaf het seizoen 2020-2021 op natuurgras zal gaan afwerken, echter moeten er dan tevens de nodige aanpassingen worden gedaan aan de velden op Sportpark Kaalheide ter ondersteuning van het eerste elftal", zegt Bouckaert op het clubkanaal van Roda. "Als in het Parkstad Limburg Stadion natuurgras wordt aangelegd, zullen de trainingen ter bevordering van de kwaliteit van de grasmat worden afgewerkt op Sportpark Kaalheide. Hierover lopen nu met de verantwoordelijken binnen de gemeente Kerkrade constructieve gesprekken."

Of Bouckaert volgend seizoen nog aan het roer staat, is maar zeer de vraag. "Het is algemeen bekend dat de huidige beleidsbepalers bij Roda JC op zoek zijn naar een algemeen en technisch directeur voor de lange termijn en dat hierbij een juiste keuze wordt gemaakt gelet op de beschikbare budgetten. Er lopen zeer frequent gesprekken met kandidaten. Op het moment dat hier een definitief besluit in wordt genomen, treed ik uiteraard af als statutair algemeen directeur van Roda JC. Indien gewenst, zal ik mijzelf beschikbaar stellen om de nieuwe directeur wegwijs te maken binnen de huidige organisatie van Roda JC."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen