Boekhoorn ontkent overname NEC: "Klopt niets van"

4 februari 2020, 16:30   Bijgewerkt: 4 februari 2020, 17:39

De vermeende belangstelling van Marcel Boekhoorn voor een overname van NEC wordt stellig ontkend. Meerdere partijen herkennen zich niet in de berichtgeving. "Er klopt niets van die verhalen", laat Boekhoorn, die al meermaals optrad als suikeroom, weten.

"Ik weet niet waar het allemaal vandaan komt, maar het is niet aan de orde", zegt Boekhoorn tegen De Gelderlander. Hij zou samen met voetbaladviesbureau Futuralis de regie willen nemen. Echter ontkent ook Futuralis, in het verleden nauw betrokken bij het technische beleid in Nijmegen, de verhalen. "Futuralis is al vier jaar weg bij NEC en dat gaat ook niet veranderen", Roderik van Kerkhof, voorzitter van Futuralis.

Lees meer: 'Boekhoorn heeft interesse in overname van NEC'

NEC-directeur Wilco van Schaijk sluit zich erbij aan. 'In Nijmegen hebben we nog niet iemand gevonden die nu al de club wil kopen of fors wil investeren, laat staan iemand die hier klaar voor is', luidt de schriftelijke reactie. Uiteraard blijft Boekhoorn welkom voor NEC. 'Mochten er mensen met serieuze interesse zijn dan zijn we bereid naar plannen te luisteren. Maar dat hebben we al eerder laten horen, dat is niet nieuw.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen