Kökcü terug bij Feyenoord, ziekenboeg Utrecht loopt leeg

4 februari 2020, 12:58   Bijgewerkt: 4 februari 2020, 13:04

Feyenoord kan komend weekend normaliter weer beschikken over Orkun Kökcü. De middenvelder ontbrak afgelopen zaterdag tegen FC Emmen nog bij de Rotterdammers vanwege hamstringklachten die hij overhield aan het bekerduel met Fortuna Sittard, maar lijkt de topper tegen AZ ruimschoots te halen.

Dat schrijft RTV Rijnmond. Het talent stond dinsdag namelijk weer op de training van Feyenoord en deed volop mee. Oguzhan Özyakup, die Kökcü met verve verving tegen FC Emmen, ontbrak juist: hij heeft lichte klachten overgehouden aan zijn debuut namens Feyenoord. Wanneer hij weer aansluit is nog onduidelijk.

Lees ook: luxe-probleem op Feyenoord-middenveld: wie moet er sneuvelen?

Ziekenboeg FC Utrecht

Bij FC Utrecht kwam er ook goed nieuws uit de overvolle ziekenboeg: Adam Maher en Bart Ramselaar zaten afgelopen weekend al bij de selectie en maakten speelminuten, maar zijn voor het duel met Ajax fit genoeg om in de basis te beginnen, zo schrijft Voetbal International althans. Ook Gyrano Kerk, afgelopen weekend afwezig met een teenblessure, wordt weer verwacht. Adrián Dalmau, Willem Janssen en Maarten Paes zullen tegen Ajax nog wel ontbreken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen