Nijhuis fluit AZ - Feyenoord en Ajax in beker, Lindhout PSV

4 februari 2020, 12:14

Bas Nijhuis is aangesteld als de arbiter bij de wedstrijd tussen AZ en Feyenoord komend weekend in de Eredivisie. Hoewel de leidsman zowel bij zijn duel tussen NEC – SC Cambuur als ook als VAR bij Ajax – PSV veel kritiek kreeg over niet gegeven strafschoppen, heeft de KNVB hem een topper geven. Ajax in Utrecht staat onder leiding van Serdar Gözübüyük, terwijl Allard Lindhout de derby tussen PSV – Willem II onder zijn hoede heeft.

Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. Als VAR greep Nijhuis afgelopen weekend niet in toen Björn Kuipers – nu leidsman bij Heracles Almelo – Fortuna Sittard – geen strafschop gaf aan Ajax na een vermeende overtreding op Seringo Dest door Olivier Boscagli. Ook gaf hij vrijdagavond geen pingel aan SC Cambuur bij een handsbal van NEC in het zestienmetergebied. Ditmaal heeft Nijhuis overigens Lindhout als VAR in Alkmaar tot zijn beschikking. 

Bekerduels

Ook de aanstellingen voor de bekerwedstrijden zijn bekend: vanaf de kwartfinale – deze ronde – is de VAR actief in het bekertoernooi. Nijhuis heeft dan de leiding over Vitesse – Ajax, terwijl Pol van Boekel in Alkmaar het treffen tussen AZ en NAC Breda fluit. Ook Danny Makklie en Dennis Higler komen midweeks in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen