Nederland
1 – 0
Oostenrijk

'PSV heeft Gutiérrez en Afellay terug voor duel met Willem II'

'PSV heeft Gutiérrez en Afellay terug voor duel met Willem II'

4 februari 2020 – PSV kan komend weekend in de Eredivisie weer beschikken over Érick Gutiérrez. De middenvelder ontbrak afgelopen weekend bij de Eindhovenaren op bezoek bij Ajax met een enkelblessure, maar zal tegen Willem II weer volledig inzetbaar zijn. Dat geldt ook voor de van een schorsing terugkerende Ibrahim Afellay, die net als zijn teamgenoot volledig meetrainde dinsdag.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. Afellay pakte tegen FC Twente twee gele en dus een rode kaart, waardoor hij voor het treffen met Ajax geschorst was. Gutierrez had in de week voor het duel in de Johan Cruijff ArenA een enkelblessure oplopen en kon daardoor niet in actie komen. De Mexicaan viel tegen FC Twente in, terwijl Afellay een basisplaats had in die wedstrijd.

Daarmee is de ziekenboeg van PSV weer vrijwel leeggelopen: alleen Donyell Malen is afwezig. Hij komt dit seizoen ook niet meer in actie namens de Eindhovenaren. De aanvaller was wel aanwezig in Amsterdam afgelopen weekend, maar liep op krukken en met een brace om zijn knie rond in de Johan Cruijff ArenA.

gerelateerd