Redan fit, inzetbaar en belooft doelpunten namens FC Groningen

4 februari 2020, 09:56

Daishawn Redan hoopt komend weekend direct een basisplaats te krijgen bij FC Groningen tegen Vitesse. De aanvaller was afgelopen weekend, toen de ploeg van Danny Buijs niet tot scoren kwam, nog niet speelgerechtigd. Tegen de Arnhemmers hoopt hij er te staan. "Ik had geen enkele moeite met het niveau en ben topfit."

Dat zei hij tegenover het Dagblad van het Noorden over zijn eerste trainingen bij FC Groningen. "In Duitsland, waar ik net vandaan kom, werd er ook hard getraind. Daar gaat het er nog wel iets intensiever aan toe dan in Nederland of Engeland", stelt Redan, die bij Hertha BSC nog geen serieuze kans kreeg in de basis. "Het ging niet om mijn kwaliteiten, want op de training deed ik zeker niet onder voor de anderen."

In de Eredivisie hoopt Redan wél een eerlijke kans te krijgen. "Ik hoop dat ik gelijk in de basis kan starten. Ik zal hard trainen deze week en dan zullen we zien. Ik ben van plan om tussen de zeven en de tien goals te scoren voor FC Groningen de komende maanden. Dat heb ik mezelf ten doel gesteld. Ik wil laten zien dat ik het team kan helpen en het niveau goed aankan", aldus de spits. 

Lees ook: FC Groningen anticipeert met Redan op vertrek Sierhuis

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen