Ajax ontevreden over gang van zaken rondom Ulderink en Vonk

4 februari 2020, 09:44

Ajax baalt van het plotselinge vertrek van hoofdtrainer Andries Ulderink en hoofd voetbalzaken Hans Vonk. Laatstgenoemde kreeg zijn tweede schorsing in korte tijd en daarop besloot om de oefenmeester maandag per direct op te stappen. Als grootaandeelhouder balen de Amsterdammers van de gang van zaken en de communicatie.

"Wij zijn als grootaandeelhouder ontevreden over de recente ontwikkelingen en hetgeen gecommuniceerd is door Ajax Cape Town", laat een woordvoerder van Ajax weten tegenover Het Parool. "In onze optiek deden Andries Ulderink en Hans Vonk uitstekend werk. Dat is ook te zien aan de stijgende lijn die is ingezet sinds Ulderink hoofdtrainer is en Vonk als hoofd voetbalzaken is aangesteld." Wat er precies gebeurd is, is nog niet bekend. Zeker is dat Vonk werd geschorst, Ulderink opstapte: vermoedelijk leven ze in onmin met eigenaar Ari Efstathiou.

Ajax laat het hier niet bij zitten en zal nog actie ondernemen, zo verzekert de woordvoerder. "Wij gaan in gesprek met de directeur van Ajax Cape Town en vinden het niet constructief om er via media dieper op in te gaan. Promotie naar de hoogste divisie heeft prioriteit." Op dit moment staat Ajax CT wel bovenaan op het tweede niveau van Zuid-Afrika.

Lees ookUlderink weg bij Ajax Cape Town

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen