Spoorboekje: Schreuder tegen Bayern, Lazio vervolgt titelrace

5 februari 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 5 februari.

Wedstrijden

SS Lazio – Hellas Verona (20.45 uur)

Wie voor dit seizoen had gezegd dat SS Lazio een van de grootste uitdagers zou zijn voor Juventus in de titelstrijd, was ongetwijfeld voor gek verklaard. Vorig seizoen eindigde de ploeg met ruim veertig punten achterstand van de Oude Dame op de achtste plaats: als er wordt gewonnen van Hellas Verona, bedraagt de achterstand slechts twee punten na 22 duels. 

Bayern München – 1899 Hoffenheim (20.45 uur)

In de Bundesliga zorgde 1899 Hoffenheim voor een daverende verrassing door Bayern München te verslaan. Dat gebeurde ook in de Allianz Arena, destijds door tweede treffers van Sargis Adamyan. Alfred Schreuder zag ondanks de zware loting perspectief voor de volgende ronde en hoopt nog altijd op het bereiken van de finale. Afgelopen weekend werd Bayer Leverkusen verslagen, dus het goede voorbeeld is gegeven. 

Mirandés – Villarreal (21.00 uur)

Een gewaarschuwd mens, telt voor twee. Villarreal is gewaarschuwd voor deze Mirandés, de nummer elf van het tweede niveau van Spanje. Dit bekertoernooi overleefden zij namelijk al vier rondes – waarvan drie (!) na verlenging. Coruxo, UCAM Murcia én Celta de Vigo moesten er na honderdtwintig minuten aan geloven, Luuk de Jong's Sevilla werd in reguliere tijd zelfs uitgeschakeld. In de laatste veertien (!) duels werd er bovendien maar eenmaal verloren door Mirandés… 

Voetbal op tv

20.45 uur: Bayern München – 1899 Hoffenheim, ARD, live verslag van de DFB-Pokal

20.45 uur: Tottenham Hotspur – Southampton, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de FA Cup

21.00 uur: CD Mirandés – Villarreal, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Copa del Rey 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen