Luxe-probleem op Feyenoord-middenveld: wie moet er sneuvelen?

4 februari 2020, 08:25

Dick Advocaat heeft met de komst van Oguzhan Özyakup direct een luxeprobleem op het middenveld gekregen. Waar er eerst weinig te kiezen was voor de ervaren coach, is het aannemelijk dat hij ditmaal wel een keuze zal moeten maken als iedereen fit is. Wie gaat er sneuvelen voor de huurling: talent Orkun Kökcü, de hardwerkende Jens Toornstra of controleur Leroy Fer?

"Ik zou dan die twee Turkse jongens, Kökçü en Özyakup, allebei opstellen, met Leroy Fer daar als verdedigende middenvelder achter", legt Willen van Hanegem uit tegenover het Algemeen Dagblad. "Dan sneuvelt Jens Toornstra, maar die kan in de laatste maanden van het seizoen nog een belangrijke rol spelen als invaller."

Joop van Daele denkt echter dat de jonge Kökcü het kind van de rekening wordt, in elk geval komend weekend tegen AZ. "Dat hoop ik niet, maar dat denk ik wel. Die jongen ontwikkelt zich juist zo goed en hij vertegenwoordigt nu al een forse transferwaarde. Maar Advocaat kiest vast voor ervaring de komende weken", stelt de voormalig Feyenoorder. "Van het trio Kökçü, Özyakup en Toornstra zal er één sneuvelen. En Toornstra maakt veel vuile meters, die kan dus best eens blijven staan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen