Gisteren gemist: ziekenboegupdate Ajax, Go Ahead hard onderuit

4 februari 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 3 februari.

Ajax komt met blessure-update over Veltman, Promes en Babel

Ajax heeft meer duidelijkheid verschaft over de blessures van Joël Veltman, Quincy Promes en Ryan Babel. Het trio viel zondag in de topper tegen PSV (1-0 winst) geblesseerd uit. De Amsterdamse club heeft wisselend nieuws.

Jong Ajax maakt hardhandig einde aan reeks Go Ahead

Jong Ajax heeft hardhandig een einde gemaakt aan de ongeslagen reeks van Go Ahead Eagles. De club uit Deventer had 22 wedstrijden op rij niet verloren, maar ging maandagavond op De Toekomst met liefst 5-1 onderuit. Beide teams eindigden de wedstrijd met tien spelers. Hekkensluiter FC Dordrecht veroverde in extremis een punt op bezoek bij Jong FC Utrecht (1-1).

Napoli geeft overwinning op Juventus passend vervolg

Napoli heeft maandagavond voor de derde keer op rij gewonnen. Na de bekerzege op Lazio (1-0) en de stunt tegen Juventus (2-1) werd ook Sampdoria verslagen. Even leek de ploeg van trainer Gennaro Gattuso de overwinning uit handen te geven, maar door late doelpunten van Diego Demme en Dries Mertens wonnen de bezoekers met 2-4.

PSG zonder Neymar tegen Nantes, primeur voor Bakker

Paris Saint-Germain moet het dinsdag tegen FC Nantes stellen zonder Neymar. De Braziliaanse aanvaller heeft zaterdag tegen Montpellier (5-0) een ribblessure opgelopen, maakt de Franse club bekend. Waar Neymar ontbreekt, daar maakt Mitchel Bakker mogelijk zijn debuut in de Ligue 1.

Stam blikt uitgebreid terug: "Ik bén niet tekortgeschoten"

Het is inmiddels ruim drie maanden geleden dat Jaap Stam opstapte als trainer van Feyenoord. In een uitgebreid interview met NRC blikt de 47-jarige oefenmeester op zijn korte, maar turbulente periode in Rotterdam. "Ik bén niet tekortgeschoten", stelt hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen