Ajax komt met blessure-update over Veltman, Promes en Babel

3 februari 2020, 21:20

Ajax heeft meer duidelijkheid verschaft over de blessures van Joël Veltman, Quincy Promes en Ryan Babel. Het trio viel zondag in de topper tegen PSV (1-0 winst) geblesseerd uit. De Amsterdamse club heeft wisselend nieuws.

Veltman moest zondag als eerste de strijd staken. Hij verliet het veld met knieklachten. De centrale verdediger moet een week rust nemen, daarna zal verder onderzoek plaatsvinden. "Ik was even bang dat het een kruisbandblessure zou zijn, maar gelukkig is dat vandaag uitgesloten", is het positieve nieuws dat Veltman te melden heeft.

Na Veltman was Promes de volgende Ajacied die tegen PSV uitviel. Hij raakte geblesseerd toen hij een hakbal gaf. De aanvaller zal de komende, cruciale periode afwezig zijn. Er is hamstringletsel bij Promes geconstateerd. Hij is in elk geval de komende weken niet inzetbaar.

Babel heeft een kneuzing aan zijn rechter bilspier opgelopen. Hij lijkt minder lang uit de roulatie te zijn dan zijn teamgenoten. 'Per dag wordt bekeken hoe het gaat en naar verwachting sluit de aanvaller aan het eind van de week weer aan bij de groepstraining', meldt Ajax.

Naast Veltman, Promes en Babel zijn ook David Neres, Zakaria Labyad, Daley Blind en Hakim Ziyech uit de roulatie bij Ajax. Laatstgenoemde is op de weg terug.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen