Van Stee: "Telstar vroeg ineens vier keer zo veel voor Kharchouch"

3 februari 2020, 21:07

Sparta Rotterdam slaagde er tijdens de winterse transferperiode niet in om Reda Kharchouch los te weken bij Telstar. De Kasteelheren waren dicht bij de komst van de 24-jarige spits, maar op het laatste moment ging Telstar-voorzitter Pieter de Waard dwarsliggen. Dat vertelt technisch manager Henk van Stee van Sparta bij het RTV Rijnmond-programma FC Rijnmond.

Sparta raakte in januari Halil Dervisoglu (Brentford FC) en Lars Veldwijk (Jeonbuk FC) kwijt en haalde Patrick Joosten op huurbasis op bij FC Utrecht. Van Stee was aanvankelijk van plan geen extra spits aan te trekken. "Op het trainingskamp liep het goed tussen Ragnar Ache in combinatie met Patrick Joosten of Joël Piroe. Daarna hebben we geïnformeerd naar Ferdy Druijf van AZ, wat andere spitsen en zelfs twee in het buitenland."

Uiteindelijk probeerde Sparta Kharchouch over te nemen van Telstar. "Met Andries Jonker (trainer én technisch directeur, red.) was ik het over een bedrag eens voor Kharchouch en waren we er voor 95 procent uit. Voorzitter Pieter de Waard heeft het persoonlijk tegengehouden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen