Atlético ziet problemen voorin toenemen door blessure Morata

3 februari 2020, 16:06   Bijgewerkt: 3 februari 2020, 19:14

Atlético Madrid heeft momenteel serieuze problemen in de voorhoede: nadat eerder Diego Costa en Joao Felix al uitvielen met spierblessures, is ook Alvaro Morata aan dat rijtje toegevoegd. Daardoor zijn de opties voorin voor trainer Diego Simeone zeer beperkt geworden.

Morata liep een spierblessure op in zijn rechterbeen en ligt vermoedelijk enkele weken uit de roulatie. Voor Felix – afgelopen weekend in de topper tegen Real Madrid al afwezig - werd hetzelfde verwacht, terwijl ook Costa nog niet aan de groepstraining meedoet momenteel. De opties voorin zijn erg schaars, alleen Vitolo kan nog uit de voeten als diepe spits. Dat is mede omdat de overgang van Edinson Cavani afgelopen transferwindow [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/363032/mislukken-atletico-transfer-cavani-zorgt-voor-onrust-bij-kampen/,_blank,uiteindelijk spaak liep].

Met de kersverse aanwinst Yannick Carrasco, Ángel Correa en Thomas Lemar zijn de aanvallende mogelijkheden er vooral aan de vleugel voor Atlético Madrid, dat in een mindere fase zit momenteel. Het is al uitgeschakeld in de Copa del Rey, staat op de zesde plaats in La Liga. In de Champions League is Liverpool de opponent: het is onbekend of de drie spitsen dan terug zijn.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen