[ADV] Drie redenen om dit seizoen Schalke 04 te bezoeken

3 februari 2020, 15:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Schalke 04 is dit jaar weer ontzettend hot! De Veltins Arena is altijd al een graag bezochte plek geweest voor Nederlandse voetbalfans, maar dit jaar is het bezoeken van een wedstrijd ook sportief meer dan te rechtvaardigen. Lees hieronder waarom jij aankomend weekend met Voetbalreizen.com af moet reizen naar Schalke 04 - SC Paderborn.

1. Nog geen uur vanaf de Nederlandse grens

Bij topvoetbal denkt men vaak aan het buitenland. Gelsenkirchen ligt dan wel in Duitsland, maar Schalke 04 speelt haar thuiswedstrijden op nog geen uur van de Nederlandse grens. Geen zin om zelf te rijden? Dan heeft Voetbalreizen.com de ideale oplossing voor jou. Zij rijden dit weekend vanaf Arnhem Centraal, via Doetinchem en Ulft met een bus naar Gelsenkirchen voor de wedstrijd tegen [a,https://www.voetbalreizen.com/clubs/fc-schalke-04/?tegenstander=501107&vervoer=#utm_source=blog&utm_medium=organic&utm_campaign=schalke04_paderborn_fcupdate,_blank,SC Paderborn]. Kun je aankomend weekend niet maar vind je dit idee tof? Ook voor de thuiswedstrijd tegen Alfred Schreuders' [a,https://www.voetbalreizen.com/clubs/fc-schalke-04/?tegenstander=501107&vervoer=#utm_source=blog&utm_medium=organic&utm_campaign=schalke04_paderborn_fcupdate,_blank,1899 Hoffenheim] wordt er een busreis georganiseerd voor €89,- per persoon. Ideaal als je graag topvoetbal kijkt onder het genot van een biertje, dan hoef je ook niet meer met je vrienden de discussie aan te gaan wie dit keer bobt! Op eigen vervoer kost het je overigens nog minder, namelijk €69,- per persoon.

2. Schalke 04 is weer helemaal terug!

Het afgelopen seizoen verliep wat magertjes voor Schalke 04. Dit seizoen mogen de fans in tegenstelling tot vorig jaar weer volop genieten. In het seizoen 2018/2019 werd 17(!) keer verloren en eindigden de Königsblauen op een veertiende plek, slechts vijf punten boven de degradatiestreep. Dit seizoen gooit de club uit Gelsenkirchen het over een andere boeg. Met tot dusver pas vier nederlagen en een achterstand van maar acht punten ten opzichte van koploper Bayern München, is het smullen geblazen op de tribunes van de Veltins Arena.

Baltovenaar Amine Harit is een van de architecten achter het herboren Schalke 04. De Marokkaans international maakt het ene na het andere wonderschone doelpunt. Ook talenten als Suat Serdar, Alexander Nübel, Ozan Kabak en Weston McKennie maken het bezoeken van een wedstrijd van Schalke 04 meer dan waard. De komende weken zullen de fans volledig achter de talentvolle ploeg staan en dat op vocale wijze laten merken om ze aan een plek in de Champions League te helpen.

3. Prachtstadion Veltins Arena

Bijna iedere voetbalfan kent de Veltins Arena wel, al is het niet van Schalke 04, dan wel van het Wereldkampioenschap van 2006. Het stadion herbergt bij uitverkochte wedstrijden ruim 62 duizend fans. Hoewel de arena iets buiten de stad gelegen is, hoef je jezelf rondom duels van Schalke echt niet te vervelen. Vele kraampjes voorzien de dorstige fans van bier zorgen voor een Duitse voetbalsfeer. Ook het typerende broodje bratwurst is goed vertegenwoordigd bij de vele eetgelegenheden. Je bent bij de Veltins Arena dus op een uiterst geschikte plek als je de drie B's wil afstrepen. Bier, Bratwurst en Bundesliga-voetbal; allemaal op één plek. Het stadion van Schalke staat dan ook op de bucketlist van vele voetballiefhebbers.

[photo,127527,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen