Fraser legt zich neer bij uitblijven nieuwe spits, maar baalt wel

Fraser legt zich neer bij uitblijven nieuwe spits, maar baalt wel

3 februari 2020 – Sparta Rotterdam-trainer Henk Fraser baalt nog altijd dat er geen aanvaller bijgekomen is in de transferwindow. Door het vertrek van Lars Veldwijk en Halil Dervisoglu en de blessure van de eveneens al verkochte Ragnar Ache hebben de Rotterdammers opeens serieuze problemen voorin, waar ze eerst nog heel ruim in het jasje zaten.

"Intern heb ik duidelijk gemaakt dat ik er graag een aanvaller bij wilde hebben. Dat is niet gelukt", zei Fraser tegenover het Algemeen Dagblad. "Klaar. Met deze groep zullen we het moeten doen." Lassina Traoré, Ferdy Druijf en Reda Kharchouch waren in beeld, maar laatst genoemde was alleen voor een astronomisch bedrag op te halen en het lukte Sparta Rotterdam niet om dat op tafel te leggen.

Lees ook: Fraser boos: "Zo'n moment neigt naar een thuisfluiter"

Dus stond De Kasteelclub met lege handen op bezoek bij FC Twente, wat volgens Fraser een typische nul-nul-wedstrijd was. Tegenover RTV Rijnmond ging hij in op het duel. "Ik vind dat wij qua veldspel nagenoeg niets weggegeven hebben, maar aan de andere kant ook niets hebben gecreëerd. Uiteindelijk gaat het om die mogelijkheden om te scoren, daar zijn we niet echt concreet in geworden. Daardoor is het resultaat frustrerend en teleurstellend, maar ik kijk altijd naar de context. Deze groep heeft er alles aan gedaan wat in hun macht lag."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 19 april 2021

  2. zondag 18 april 2021