Hoedt klaar met ploeggenoot: "Hij wil praten als een grote jongen"

3 februari 2020, 12:16

Wesley Hoedt heeft zich opnieuw gestoord aan ploeggenoot Didier Lamkel Zé. Na de nederlaag van Antwerp tegen Club Brugge (1-0) hield Hoedt zich voor de camera nog in, maar in de catacomben werd duidelijk hoe hij werkelijk over Zé denkt. De aanvaller kwam in aanloop naar de Belgische topper in opspraak door Club Brugge op Instagram 'wankers' (vrij vertaald: rukkers) te noemen.

"Aanvallend kwamen we veel te kort", zei Hoedt tegen Sporza, zonder over Lamkel Zé te reppen. "Ik ga helemaal geen namen noemen, dat is niet aan mij." In de gangen van het Jan Breydelstadion in Brugge werd echter ook Hoedts echte mening over het Antwerpse probleemkind geregistreerd. "Hey, hij wil praten als een grote jongen. Instagram en zo... En dan speelt hij zo'n wedstrijd. Verdomme!", vloekte Hoedt.

Lees meer: Antwerp-probleemkind Lamkel Zé werkt zich weer in de nesten

Ook over het enige doelpunt was consternatie. Was de bal van Hans Vanaken wel helemaal over de lijn? "De goal... Je ziet dat die lijnrechter een meter of tien van de achterlijn staat en die staat dan vriendelijk te vlaggen", zegt Hoedt. "Ik vroeg aan de scheidsrechter waarom er geen doellijntechnologie is. Hij zei me dat de clubs dat niet willen betalen. Nou, dan ben je er gauw klaar mee. We spelen toch geen amateurvoetbal? Of je de voorronde van de Champions League speelt of die van de Europa League, dat scheelt toch een paar miljoen? Waarom wil je dan geen 10.000 euro in die technologie steken?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen