Spoorboekje: Borussia Dortmund, Liverpool en PSG in actie

4 februari 2020, 07:00   Bijgewerkt: 3 februari 2020, 23:56

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 4 februari.

Wedstrijden

Werder Bremen – Borussia Dortmund (20.45 uur)

Davy Klaassen zit met zijn elftal in een moeilijk parket in de Bundesliga, daar lijkt handhaving de enige te winnen prijs dit seizoen. In de huidige vorm lijkt het kansloos, zeker omdat bij BVB met Erling Haaland een spits rondloopt met een krankzinnig gemiddelde: zeven goals in zijn eerste drie duels, waarvan hij maar één in de basis begon. Slaat hij dinsdagavond opnieuw toe of komt er eindelijk goed nieuws voor Werder?

Liverpool – Shrewsbury Town (20.45 uur)

Geloof het of niet: Liverpool geniet twee weken vrij. De overvolle agenda van Jürgen Klopp en zijn mannen heeft ruimte voor een kleine winterstop, die The Reds regulier niet hadden. Daarom komt er in de replay tegen Shrewsbury een B-elftal in actie namens de koploper van Engeland en is Klopp zelf ook niet van de partij. Redden ze het zonder hen ook?

FC Nantes – Paris Saint-Germain (21.05 uur)

Uiteraard, PSG is ongeslagen koploper, kreeg in de laatste vijf duels geen enkele tegentreffer en de laatste nederlaag dateert van 1 november 2019. Ongekende cijfers voor de Franse topclub, toch is het onrustig vanwege onvrede tussen Kylian Mbappé en Thoms Tuchel. De spits was boos toen hij naar de kant werd gehaald: staat hij dinsdag wel aan de aftrap? En maakt Mitchel Bakker, die tot de wedstrijdselectie behoort, zijn competitiedebuut?

Voetbal op tv

21.00 uur: Granada – Valencia, Ziggo Sport, live verslag van het Copa del Rey-duel

21.05 uur: Oxford United – Newcastle United, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het FA Cup-duel

22.00 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1, voetbaltalkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen