Willem II's rots in de branding Holmén zet zijn zinnen op EK

3 februari 2020, 09:00   Bijgewerkt: 3 februari 2020, 13:58

Sebastian Holmén hoopt zijn uitmuntende seizoen te bekronen met EK-deelname met Zweden. Voor de interlandperiode van volgende maand hoopt de verdediger van Willem II op een uitnodiging. De viervoudig international werd in 2017 voor de laatste keer opgeroepen. "Door de manier waarop Willem II speelt en ik me hier manifesteer zou ik erbij moeten zitten", aldus Holmén, die zondag het enige doelpunt maakte tegen Heracles Almelo.

"Maar er zijn veel spelers die zo denken", voegt Willem II's rots in de branding eraan toe in het Brabants Dagblad. "De nationale ploeg is voor mij een bonus." Daarnaast wordt komende zomer ook interessant voor zijn toekomst. Holmén heeft nu nog een contract voor anderhalf jaar. Zou een club als PSV niet bij hem passen? Holmén met een brede glimlach: "Wij staan hoger genoteerd op de ranglijst. Dus waarom zou ik naar PSV gaan?"

De 27-jarige Holmén kwam afgelopen zomer als onbekende speler over van Dinamo Moskou. Inmiddels is hij niet meer weg te denken in het hart van de defensie. "Nee, verbaasd over de manier waarop ik speel ben ik niet. Ik geloof in mezelf en al snel geloofde ik ook in dit team. We bewijzen elke week waarom we zo hoog staan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen