Van den Brom baalt: "Veel te weinig voor Utrecht, hele matige pot"

2 februari 2020, 23:46

John van den Brom was na het 1-1 gelijkspel tegen VVV-Venlo allerminst te spreken over zijn ploeg. De trainer vond het spel van zijn elftal erg matig en was met name niet tevreden over het spel van zijn aanvallers. Na een uur spelen deed hij voor het eerst in zijn trainerscarrière een 'driedubbele wissel'.

"Dat was een noodsignaal", zei hij in gesprek met FOX Sports. "We hebben een hele matige wedstrijd gespeeld en die driedubbele wissel deed ik om het spelbeeld te veranderen." FC Utrecht keek toen door een benutte penalty van Oussama Darfalou tegen een 1-0 achterstand aan. "Ik heb het nog nooit eerder gedaan in mijn carrière, maar er moest iets gebeuren. Hierna veranderde het spelbeeld wel en daar hebben de wissels wel aan bijgedragen. Het was wel een risico", zei hij.

Door een strafschop aan de andere kant hield Utrecht nog wel een punt over aan het duel. "Het was echt geen spraakmakende middag van onze kant. Voor Utrecht is een punt hier te weinig, dat zeiden de jongens ook tegen elkaar in de rust. Het was een hele matige wedstrijd van onze kant." Vooral over zijn aanvalslinie was de trainer niet tevreden. "Zij speelden alle drie niet goed. De bezetting was heel matig. Volgende week tegen Ajax moet het heel anders en daar kijk ik ook enorm naar uit. Maar dat slechte gevoel van vandaag blijft toch nog wel even hangen", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen