Unnerstall schuldbewust: "Ik moet die bal over de zijlijn schieten"

2 februari 2020, 23:28

Lars Unnerstall zoekt de schuld na de nederlaag van PSV bij Ajax (1-0) bij zichzelf. De Duitse doelman was op een negatieve manier betrokken bij het enige doelpunt van de wedstrijd. Doordat hij de bal niet goed wegwerkte, konden de Amsterdammers toeslaan.

De trap van Unnerstall kwam terecht bij Donny van de Beek, die door de as van het veld opstoomde en met enig geluk de bal bij Quincy Promes kreeg. De aanvaller schoot vervolgens raak in de lange hoek. "Dat is mijn fout", steekt Unnerstall in gesprek met het Eindhovens Dagblad de hand in eigen boezem. "Ik moet die bal over de zijlijn schieten. Maar het gebeurt, het is mijn fout. Daarna moet je verder."

Ondanks dat Ajax het betere van het spel had, vindt Unnerstall dat PSV een 'aardige wedstrijd' speelde. "De laatste 20 minuten pakten we veel ballen af en hadden we ook de kans om vooruit te spelen, het lukte alleen in de eindfase net niet", vervolgt de keeper, die niet goed weet hoe PSV de sportieve crisis kan bezweren. "Als ik dat weet, ben ik een goede trainer. We moeten gewoon goed trainen en er tegen Willem II weer met z'n allen staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen