Ihattaren vooral gefrustreerd: "Op training laten we het wel zien"

2 februari 2020, 21:25

Mohamed Ihattaren is behoorlijk gefrustreerd over de huidige situatie bij PSV. De ploeg was ondanks de nipte nederlaag behoorlijk kansloos in Amsterdam en voetbalde vooral in de eerste helft bijzonder matig. "We hebben er wel de spelers voor, maar het was heel matig."

Zo sprak Ihattaren in gesprek met FOX Sports. De zeventienjarige middenvelder was na afloop vooral gefrustreerd over het vertoonde spel. Hij snapt niet dat het verschil tussen de trainingen en wedstrijden zo groot is. "Het was heel matig, dat kon je wel zien. We kunnen het wel. Op de trainingen gaat het heel anders, maar we moeten het in de wedstrijden laten zien."

Onder nieuwe trainer Ernest Faber werd er nog maar één keer gewonnen in de Eredivisie. "Je wilt gewoon voetballen en laten zien wat je kunt. Het stoort me dan ook dat we het in de wedstrijden niet laten zien. Tuurlijk, raak je daar dan gefrustreerd van. Want uiteindelijk moet je het in de wedstrijden laten zien, anders ga je overal punten morsen. Ik probeer gewoon mijn ding te doen en positief te blijven."

PSV staat door de nederlaag tegen Ajax op de vijfde plek, vier punten achter op de derde plek van Feyenoord. Aankomende zaterdag wacht de Brabanders opnieuw een belangrijke wedstrijd, dan komt directe concurrent Willem II naar Eindhoven. De Tilburgers staan vierde en hebben ook vier punten meer dan de ploeg van Faber.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen