Anderlecht wint nipt en houdt uitzicht op play-offs voor titel

2 februari 2020, 20:15

Anderlecht heeft goede zaken gedaan in de middenmoot van de Belgische Pro League. De ploeg uit Brussel won met 1-0 van Royal Excel Mouscron door een treffer van Antoine Colassin. Hierdoor houden Michel Vlap en co uitzicht op play-offs voor het kampioenschap.

In de eerste helft had Anderlecht het meeste balbezit, maar kon het veldoverwicht niet uitgedrukt worden in doelpunten. Het was bij vlagen erg onvriendelijk, waardoor er bij de rust ook al vier gele kaarten waren gegeven. Het duurde uiteindelijk tot twintig minuten voor tijd voordat de eerste goal viel. Colassin brak de ban op aangeven van Peter Zulj. Dit bleek uiteindelijk genoeg voor de overwinning, waar Vlap en Derrick Luckassen de hele wedstrijd meespeelden en voormalig PSV-er Zakaria Bakkali inviel.

Hierdoor vergroot Anderlecht de voorsprong op Royal Excel Mouscron tot zes punten en houden zij uitzicht op de top zes. De Brusselaars staan na deze wedstrijd op de achtste plek en hebben een achterstand van vier punten op plek zes. De eerste zes plekken geven recht op de play-offs voor het kampioenschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen