Dumfries teleurgesteld: "Eerste helft was eigenlijk helemaal niks"

2 februari 2020, 19:02

PSV verloor zondagmiddag van Ajax en was eigenlijk de hele wedstrijd de onderliggende partij. Denzel Dumfries zag dat zijn ploeg pas in de laatste tien minuten een aantal gevaarlijke momenten creëerde, maar verder weinig potten kon breken in een verder matige wedstrijd.

PSV mocht in de eerste helft van geluk spreken dat het slechts 1-0 was in de rust. "In de eerst helft was het eigenlijk helemaal niks", zei de aanvoerder in gesprek met FOX Sports. "We gaven veel te veel kansen weg. Het is wat het is op dit moment. We probeerden ons onder de druk van Ajax uit te voetballen, maar dat lukte maar weinig. We hadden daar ook de opdracht voor gekregen."

In de tweede helft kwam PSV beter voor de dag en in de slotfase kreeg het een aantal kleine mogelijkheden om nog een goal te maken. "Het was veel beter in de tweede helft. We werden naar mate de wedstrijd vorderde wat dominanter. We moeten onszelf alleen meer belonen, want we scoren gewoon veel te weinig. We hebben elkaar hartstikke hard nodig, dus we gaan door."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen