Botman geïrriteerd: "Sloeg echt nergens op wat wij lieten zien"

2 februari 2020, 17:52   Bijgewerkt: 2 februari 2020, 23:20

SC Heerenveen verloor zondagmiddag op bezoek bij Fortuna Sittard en daardoor is de ploeg in 2020 nog altijd puntloos. Sven Botman werd een kwartier voor tijd de schlemiel van de middag door de bal in eigen goal te werken. "Het was slecht van onze kant en zij hadden mazzel", zei hij na afloop.

De Friezen leden tegen Fortuna de derde nederlaag op een rij, waar er hiervoor werd verloren van Feyenoord en AZ. Botman werd voor de winterstop veel bewierookt, maar verkeert momenteel ook in een mindere fase. "Het is inderdaad een mindere periode", zei hij in gesprek met FOX Sports."Het is nooit lekker als je in zo'n periode zit. Ik blijf er zelf wel nuchter onder. Ik heb er vertrouwen in dat het wel weer goed komt."

Dat Heerenveen verloor van Fortuna was volgens Botman niet geheel onterecht. "Zijk leverden veel meer energie dan wij. Het was slecht van onze kant, het sloeg helemaal nergens op wat wij vandaag lieten zien. Zij hadden een beetje mazzel en pakken dan de punten. We moeten gewoon hard blijven werken en laten zien wat we in de eerste seizoenshelft ook hebben laten zien."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen