Mislukken Atlético-transfer Cavani zorgt voor onrust bij kampen

2 februari 2020, 12:42

Edinson Cavani leek afgelopen transferperiode hard op weg naar Atlético Madrid, maar de transfer van de spits van Paris Saint-Germain kwam toch niet rond. De partijen werden het niet eens over een transfersom, al denkt de directie van de Spaanse club daar anders over.

"Het is schandelijk is hoe sommige spelers met hun zaakwaarnemers en familieleden omgaan met de situatie", foetert Atlético-voorzitter Enrique Cerezo bij ESPN. "We zijn niet van plan om ons te laten beroven." Cerezo doelde daarmee op het feit dat de zaakwaarnemer van Cavani een heel hoge commissie wilde voor de transfer. Dat was volgens Cerezo de reden dat de transfer van twintig miljoen euro uiteindelijk niet doorging.

Walter Guglielmonel, de agent van Cavani, ontkent dat echter met klem. Hij zegt dat het niet zijn schuld is dat de deal niet door is gegaan. "Het belangrijkste is wat Edi er allemaal aan heeft gedaan om te kunnen vertrekken", sprak hij. "Denk je dat hij een maand niet heeft gespeeld, alleen zodat ik de boel kon laten klappen vanwege een commissie en zijn droom daarmee niet zou laten uitkomen? Als het een geldkwestie was, was hij wel naar Engeland gegaan. Atlético kon niet aan de vraagprijs voldoen en PSG wilde niet tegemoet komen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen