Lang scoort en geniet: "Er wordt altijd veel van mij verwacht"

Lang scoort en geniet: "Er wordt altijd veel van mij verwacht"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

2 februari 2020 – Noa Lang slaagde er zaterdag in om zijn thuisdebuut voor FC Twente op te luisteren met een doelpunt. De twintigjarige huurling van Ajax tekende in het duel met Sparta Rotterdam voor de belangrijke 2-0 en is blij met zijn wedstrijd.

?Nadat Lang de 2-0 had gemaakt, rende hij naar de fanatieke aanhang om daar zijn goal te vieren. "Ik wilde laten zien dat ik er ben", zegt Lang tegen het Algemeen Dagblad. Hij weet dat de verwachtingen bij Twente rondom hem hooggespannen zijn. "Ik lig altijd onder een vergrootglas. Mensen kijken naar mij en denken dat ik een arrogant mannetje ben, omdat ik een bepaalde uitstraling heb. Dat soort teksten raken me niet. Hoe anderen over mij denken doet me niks."

Lang werkte twee weken geleden zijn eerste training af bij Twente en ziet een prima ploeg. "In de wedstrijd kwam het er vandaag zeker voor rust niet uit, maar op de training gaat het balletje lekker rond. De kwaliteit is aanwezig in de groep. Wij zijn geen degradatiekandidaat", zegt Lang. Hij heeft niet het gevoel dat de druk op hem extra groot is. "Nee, dat niet. Er wordt veel van mij verwacht, maar daar houd ik van. Ik ben het bij Ajax gewend om onder druk te spelen, maar dat is hier niet anders. Ik zie dit als een mooie uitdaging."

Reacties

gerelateerd