'Lyon maakt zich zorgen over de haast van Memphis'

2 februari 2020, 11:19   Bijgewerkt: 2 februari 2020, 11:39

Olympique Lyon maakt zich zorgen over de haast van Memphis Depay. De Oranje-international werkt hard aan zijn herstel om het Europees kampioenschap te kunnen spelen. Lyon wil dat Memphis zich op volgend seizoen richt. Dat meldt L'Équipe.

Door de kruisbandblessure is het zeer de vraag of Memphis het EK haalt. Op filmpjes die hij recent deelde, lijkt zijn herstel voorspoedig te gaan. "De trampolinevideo spreekt veel mensen aan. Het is wel verrassend. Hij fietst ook al. Dat betekent dat hij zijn knie goed kan buigen", zegt Jean-Marcel Ferret, jarenlang dokter van Lyon en Frankrijk, tegen de Franse sportkrant. "Het is ook een beetje bluffen van zijn kant, maar het gaat de goede kant op."

Ferret waarschuwt ook. "Als je de natuur voor de gek wilt houden, slaat die twee keer zo hard terug. Voor elke operatie geldt een zeker herstelt. Daar moet je niet aan tornen." Lyon vindt dan ook dat Memphis zich moet richten op volgend seizoen. "We hebben hem direct na zijn operatie contractverlenging voor een jaar aangeboden, zodat hij rustig kan herstellen", aldus voorzitter Jean-Michel Aulas.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen