"Het wordt een makkie voor Ajax, PSV speelt geen goed voetbal"

2 februari 2020, 10:44

Ruud Geels voorspelt een eenvoudige overwinning van Ajax op PSV. Al gunt de oud-spits van beide clubs PSV een positief resultaat. "Ik denk dat Ajax uiteindelijk afgetekend wint. Ik houd het op 3-0", aldus de voormalig topscorer van de Eredivisie.

"Het wordt een makkie voor Ajax. Dat is wel duidelijk. Op dit moment speelt PSV gewoon geen goed voetbal, dat is jammer. Ajax presteert ook niet fantastisch, maar is denk ik wel duidelijk de betere ploeg", zegt Geels tegen het Algemeen Dagblad. "PSV staat er niet goed voor. De club kan veel problemen gaan krijgen als het nu zo'n achterstand opbouwt. Het is te hopen dat ze zondag een goed resultaat kunnen boeken en de weg omhoog weer kunnen inzetten. De Eredivisie moet heel blijven, want Ajax loopt nu weg bij de concurrentie."

Lees ook: 'Eiting in plaats van Siem de Jong

Als fan staat Geels achter Ajax. "Door mijn jaren bij Ajax ben ik een echte Ajacied geworden. Ik hoop dan ook dat Ajax komende zondag wint en een grote stap richting de landstitel zet. Maar het is niet zo dat ik zit te juichen voor de tv, haha."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen