Fraser boos: "Zo'n moment neigt naar een thuisfluiter"

Fraser boos: "Zo'n moment neigt naar een thuisfluiter"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

2 februari 2020 – Henk Fraser wijt de nederlaag van Sparta bij FC Twente (2-0) aan een fout van scheidsrechter Jochem Kamphuis. De trainer van de Rotterdammers was zeer ontevreden over het optreden van de leidsman. "Een typische 0-0 wedstrijd verliezen we niet per se door een fout van de ons, maar door een van de scheidsrechter", zegt Fraser.

Daarmee doelt Fraser op een onterecht gegeven hoekschop waar Twente de 1-0 uit maakte. "Voor mij onbegrijpelijk, als je zo dichtbij staat", doet de oefenmeester zijn beklag bij FOX Sports. "Misschien moet je ook het spelletje gespeeld hebben om te zien dat dit geen corner is. Met een beetje voetbalgogme weet je dat dit onmogelijk is."

De beslissing van Kamphuis frustreerde Fraser zichtbaar. "Ik denk niet dat hij een slechte wedstrijd heeft gefloten, maar met zo'n moment neigt dit naar een thuisfluiter. Maar goed: ik maak foutjes, de spelers en deze man heeft ook een duidelijke gemaakt. Achteraf heb ik hem netjes een hand gegeven, maar het blijft onbegrijpelijk dat je dit niet ziet. Jammer, want ik denk dat hij er zelf ook niet blij mee is."

Reacties

gerelateerd