Advocaat: "Laten we niet steeds zeggen dat het alleen geluk is"

1 februari 2020, 23:53   Bijgewerkt: 2 februari 2020, 00:19

Sinds de komst van Dick Advocaat heeft Feyenoord geen enkele keer meer verloren. De Rotterdammers bleven zaterdag voor de tiende competitiewedstrijd op rij ongeslagen door FC Emmen met 3-0 te verslaan. Een ijzersterke reeks, al wordt ook vaak beweerd dat Feyenoord veel geluk heeft gehad.

Advocaat pareert die kritiek na het duel met Emmen. "Je wint niet zoveel wedstrijden met alleen geluk, hoor. We hebben nu vijftien wedstrijden gespeeld en er één verloren. We zijn een heel moeilijk elftal om te verslaan en scoren op de goede momenten. Laten we nou niet steeds zeggen dat het alleen geluk is of wat dan ook, het zit gewoon goed in elkaar. De mensen die dat zeggen, hebben er weinig verstand van", zegt hij tegen de NOS.

Ondanks dat Oguzhan Özyakup met een doelpunt na negentig seconden spectaculair debuteerde, is Advocaat kritisch op de van Besiktas gehuurde middenvelder. "Een fantastisch debuut. Meer kan je niet wensen, maar hij mist duidelijk wedstrijdritme. En die gele kaart, hij moet oppassen met zijn overtredingen. In Turkije wordt scherper gespeeld dan in Nederland."

Lees ookBerghuis prijst Özyakup: "Beter kun je niet binnenkomen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen