Berghuis prijst Özyakup: "Beter kun je niet binnenkomen"

1 februari 2020, 23:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Steven Berghuis is gematigd tevreden over het spel van Feyenoord tegen FC Emmen. De Rotterdammers zetten de bezoekers zaterdagavond vrij simpel opzij, mede door een razendsnel doelpunt van de debuterende Oguzhan Özyakup. Hij maakt vooralsnog een goede indruk op de Feyenoord-captain.

Naast Özyakup waren ook Nicolai Jørgensen en Luis Sinisterra trefzeker tegen Emmen. Zij sloegen in de tweede helft toe. "Of ik tevreden ben? Met de drie goals wel. Het waren ook drie goede goals, maar ik ben nooit helemaal tevreden. Ik denk dat we veel beter kunnen, aan de bal en ook in het gelijk druk zetten nadat we de bal verliezen. We moeten meteen naar voren en meteen doordekken", blijft Berghuis kritisch voor de camera van FOX Sports.

De spetterende start van Özyakup, die al na anderhalve minuut scoorde, beviel Berghuis wel. "Beter kun je niet binnenkomen. Hij maakt op de training een goede indruk. Robert (Bozenik, red.) ook, maar bij Ozan zie je dat hij 44 interlands (het zijn er 43, red.) voor Turkije heeft gespeeld en er meteen staat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen