Pasveer: "Slutsky heeft bij mij voor een keerpunt gezorgd"

1 februari 2020, 21:23

Met dank aan Remko Pasveer hield Vitesse zaterdagavond een punt over aan het uitduel met ADO Den Haag (0-0). De ervaren doelman verrichtte verscheidene goede reddingen en pakte een strafschop van Tomas Necid. Zo voorkwam hij de eerste nederlaag van Vitesse sinds het vertrek van Leonid Slutsky.

De Russische oefenmeester, die zeer populair was bij de spelersgroep, is Pasveer nog niet vergeten. "Slutsky heeft mij als mens altijd geholpen, ook toen ik op de bank zat. Humor is voor mij altijd belangrijk en hij heeft bij mij voor een keerpunt gezorgd", vertelt de keeper na de wedstrijd tegen de NOS.

Dat Vitesse dankzij Pasveer de wedstrijd tegen ADO Den Haag zonder tegendoelpunt is geëindigd, beseft huidige trainer Edward Sturing zich terdege. "Ik ben heel blij met het punt. Want dit punt was totaal onverdiend en hebben we te danken aan onze keeper", stelt hij.

Net als Sturing is ADO-coach Alan Pardew niet ontevreden met het punt. "Natuurlijk hadden we moeten scoren, zeker uit die penalty. Maar tegen het einde begon ik ook te vrezen voor een tegentreffer. Het is jammer dat we het jubileum niet hebben kunnen opluisteren met een zege."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen