Eiting sloeg met vuist op tafel: "Goed om het aan te geven"

1 februari 2020, 16:10

Na een slepende knieblessure is Carel Eiting weer helemaal fit. Erik ten Hag maakt steeds meer gebruik van de 21-jarige Ajacied, maar een basisplaats in een Eredivisie-wedstrijd zat er nog niet in. "Als ik niet bij de eerste elf zit, heerst er natuurlijk teleurstelling", erkent hij in gesprek met AT5.

In de eerste seizoenshelft speelde Eiting zijn wedstrijden voornamelijk in Jong Ajax. Om meer duidelijkheid te krijgen over zijn rol in het tweede deel van het seizoen, heeft de middenvelder aangeklopt bij Ten Hag. "Ik ben wel eens naar de kamer van de trainer gelopen en heb toen mijn vuist op de tafel geslagen. Het is denk ik goed om aan te geven dat je er klaar voor bent. Dan weet de trainer dit ook", aldus Eiting.

Eiting hoopt zondag in de topper tegen PSV op zijn eerste basisplaats in de Eredivisie dit seizoen. Afgelopen weekend tegen FC Groningen (2-1 verlies) kwam hij na een uur als invaller binnen de lijnen. Waarom hij niet startte, weet hij niet. "Ik wil natuurlijk wel beginnen, maar dat kan je natuurlijk beter aan de trainer vragen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen