De Graafschap slaat dubbelslag met twee versterkingen

31 januari 2020, 22:51

Kort voor het verstrijken van de transferdeadline heeft De Graafschap nog twee nieuwe spelers aangetrokken. Het gaat om Callum Slattery van Southampton en Victor van den Bogert van Willem II. Beide spelers komen op huurbasis over.

Slattery komt over van Southampton en is de vervanger van de geblesseerde Jeremy Helmer. Slattery bonkte bij Southampton op de deur, maar brak nog niet echt door bij de club. Vorig seizoen kwam hij al wel tot 110 Premier League-minuten, verdeeld over drie wedstrijden. Van den Bogert, eveneens twintig jaar, komt over van Willem II en is een fysiek sterke verdediger.

De Graafschap is blij dat het nog twee nieuwe spelers heeft aangetrokken, zegt manager voetbalzaken Peter Hofstede. "Na het wegvallen van Jeremy Helmer en Toine van Huizen hebben wij direct geanticipeerd en met Callum en Victor twee extra spelers aan de selectie toegevoegd. Met Callum halen wij wederom een talentvolle speler naar Doetinchem. Wij zijn content dat Southampton en Callum voor deze stap hebben gekozen. Goed dat ook Victor ons de komende maanden komt versterken. Zijn komst geeft ons meer mogelijkheden in verdedigend opzicht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen