Groningen anticipeert met Redan op vertrek Sierhuis

31 januari 2020, 22:26

FC Groningen is er in geslaagd om een vervanger van de naar Stade Reims vertrokken Kaj Sierhuis te vinden. De club meldt op Deadline Day dat Daishawn Redan op huurbasis overkomt van Hertha BSC. De aanvaller wordt zondag negentien jaar.

Door het vertrek van Sierhuis en het eerdere vertrek van Charlison Benschop voelde Groningen zich genoodzaakt om een nieuwe aanvaller te contracteren. Dat is met jeugdinternational Redan nu gelukt. "Daishawn is weliswaar een jonge speler, maar heeft bij Ajax, Chelsea, Jong Oranje en nu ook Hertha BSC wel in een omgeving gevoetbald waar veel wordt gevraagd en geëist. Wat wij al van hem wisten, plus de informatie die wij hebben ingewonnen, leert ons dat Daishawn een zeer interessante speler is, die ons uitstekend kan helpen in het restant van dit seizoen. Hij is snel en heeft diepte in zijn spel. Wij zaten niet breed in onze spitsen en we zijn heel blij dat we er met de komst van Daishawn een extra optie bij hebben", vertelt technisch directeur Mark-Jan Fledderus.

Redan doorliep de jeugdopleiding van Ajax en vertrok op zestienjarige leeftijd naar Chelsea. Afgelopen zomer vertrok hij naar Hertha BSC, waar hij een vijfjarig contract tekende. Bij Groningen krijgt hij nu de kans om zich het komende halfjaar te laten zien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen