Sierhuis heeft prachttransfer naar Stade Reims te pakken

31 januari 2020, 22:18   Bijgewerkt: 31 januari 2020, 23:06

Het is helemaal rond: Kaj Sierhuis gaat aan het werk in de Ligue 1. De 21-jarige spits wordt door de Franse club Stade Reims gekocht van Ajax, dat hem had verhuurd aan FC Groningen. De overstap heeft vrijdagavond zijn beslag gekregen.

Sierhuis speelde in totaal 37 wedstrijden voor Groningen, waarin hij tien keer scoorde. Afgelopen weekend was hij nog trefzeker tegen Ajax. Groningen had hem graag willen houden, maar is overstag gegaan. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus legt uit waarom. "Laat voorop staan dat het onze intentie was om Kaj voor de club te behouden. De complicerende factor was wel dat wij het in deze constructie niet alleen voor het zeggen hadden. Alles overwegende hebben wij er uiteindelijk voor gekozen deze deal te sluiten. Met Romano Postema hebben we een groot talent in de selectie, die nu nog meer mogelijkheden krijgt om zich te laten zien en te ontwikkelen. Daarin hebben wij veel vertrouwen."

Stade Reims staat elfde in de Ligue 1. Bij die club komt Sierhuis Arber Zeneli, die eerder bij sc Heerenveen speelde, tegen. Oud-Ajacied Hyun-Jun Suk verlaat de club juist voor Troyes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen