Zivkovic heeft doel: "Hoop hier meerdere jaren te blijven"

31 januari 2020, 20:59

Als het aan Richairo Zivkovic ligt, keer hij niet meer terug naar China. De spits stapte onlangs op huurbasis over van Changchun Yataim naar Sheffield United in de Premier League. De 23-jarige spits heeft in China nog een contract tot 2021, maar het is zijn doel om niet meer terug keren naar China.

"De eerste stap was om hier te komen komen. Nu ga ik trainen met de jongens en moet ik ervoor zorgen dat ik het goed doe tot het einde van het seizoen. En dan hoop ik hier voor meerdere seizoenen te blijven", zegt de huurling in Engelse media. Hij vertelt alvast wat er van hem verwacht kan worden. "Ik ben een snelle speler en een harde werker. Ik kan doelpunten maken en hoop dat de fans hier mooie goals van me gaan zien."

Zivkovic weet wat hij ongeveer kan verwachten van Sheffield. "Ik heb meerdere wedstrijden van Sheffield gezien, ook toen ik nog in China was. Ze doen het fantastisch en ik hoop dat we zo door kunnen gaan. Ik wil het team graag helpen verdere progressie te maken en zo hoog mogelijk te eindigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen