VVV vindt in Zwitserland op valreep versterking voor defensie

31 januari 2020, 20:09   Bijgewerkt: 31 januari 2020, 20:17

VVV-Venlo heeft zich op de valreep nog versterkt met een nieuwe verdediger. Roy Gelmi komt over van FC Thun uit Zwitserland. De club huurt de verdediger met een Zwitsers en Nederlands paspoort tot het einde van het seizoen van Thun.

De 24-jarige verdediger (1.88 meter lang) kan het beste uit de voeten in het centrum van de defensie. Tot dusver speelde hij dit seizoen vijftien wedstrijden voor FC Thun, maar toch laat de club hem nu op huurbasis gaan. "Ik ben blij dat ik bij VVV-Venlo de kans krijg om te laten zien wat ik kan op het hoogste niveau in Nederland. Aan mij om die kans te grijpen en samen met het team te zorgen dat we ons dit jaar handhaven in de Eredivisie", vertelt hij op de website van zijn nieuwe club.

Stan Valckx, technisch manager van de club, is content met de aanwinst. "Na het vertrek van Damian van Bruggen en Samuel Scheimann zaten we natuurlijk niet echt breed meer in de verdedigers. Met Roy hebben we een prima nieuwe optie in de laatste linie. Het staat buiten kijf dat Roy zijn mannetje staat in de verdediging. Hij is lang, sterk met het hoofd, maar desondanks ook snel en wendbaar. Roy kan nog heel belangrijk voor ons gaan worden in de beslissende fase van de competitie."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen