Clubtopscorer Vuckic tegen Sparta mogelijk wel in Twente-basis

31 januari 2020, 16:28

Haris Vuckic kan dit weekend mogelijk terugkeren in de basiself van FC Twente. De clubtopscorer kwam vorige week tegen PSV als invaller in het veld tegen PSV en maakte op prachtige wijze de gelijkmaker. Mogelijk start hij tegen Sparta wel vanaf het eerste fluitsignaal.

"Hij is nog niet honderd procent,  maar Haris is een harde werker die snel weer op niveau is", zegt trainer Gonzalo Garcia tegen Tubantia. Het werd vreemd gevonden dat Vuckic vorige week niet in de basis stond, maar Garcia heeft daar een verklaring voor. "Het is inmiddels wel bekend dat Haris niet helemaal fit is teruggekomen van vakantie. Hij zit nog niet helemaal aan zijn limiet, maar het zit er aan te komen." Vuckic was tot dusver al goed voor negen Eredivisie-goals.

Garcia kan zaterdag niet beschikken over de geschorste Lindon Selahi, terwijl Calvin Verdonk juist terugkeert van een schorsing. Of Wout Brama terug is in de selectie, is nog niet bekend. "Wout is fit. Of hij in de wedstrijdselectie zit, kan ik nu nog niet zeggen", hulde de oefenmeester van de nummer dertien van de Eredivisie zich in nevelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen