Cambuur bindt Booy, Vermeulen naar Dordt, Simakala vertrekt

Cambuur bindt Booy, Vermeulen naar Dordt, Simakala vertrekt

31 januari 2020 – SC Cambuur heeft het contract van technisch manager Foeke Booy vrijdag verlengd. De voormalig coach werkt in zijn functie momenteel naar volle tevredenheid bij de koploper van de Eerste Divisie en heeft zijn handtekening gezet onder een functie die hem tot en met 2021 in Leeuwarden houdt. Ook in Kerkrade en Dordrecht kwam contractnieuws.Dat maakt de club bekend. 'Met het aanblijven van Foeke Booy heeft SC Cambuur de gewenste rust en stabiliteit en kan er ook op technisch gebied verder worden gebouwd richting het nieuwe stadion', laat de club weten op haar website. Booy, als voetballer ook actief bij Cambuur, keerde in 2018 terug in Leeuwarden en ondanks een incident met Henk de Jong werd die aangesteld als coach: onder hem kwamen de sportieve prestaties in de lift.

FC Dordrecht haalt Vermeulen
Kevin Vermeulen heeft zijn contract bij RKC Waalwijk vrijdag ontbonden en niet snel daarna een nieuwe club gevonden. FC Dordrecht biedt hem een kans om op amateurbasis zichzelf te laten zien. "Ik ben blij om weer terug te zijn bij FC Dordrecht. Bij RKC Waalwijk heb ik niet veel speelminuten gemaakt, dus ik hoop dit seizoen weer te kunnen voetballen", zei de oud-speler van onder andere Excelsior.

Roda JC verder zonder Simakala
Roda JC heeft op de slotdag van de transfermarkt afscheid genomen van Ba-Muaka Simakala. De aanvallende middenvelder kwam voor komend seizoen niet meer in de plannen voor en dus werd het contract ontbonden. In totaal speelde hij 41 officiële duels namens de Kerkraders, voor wie hij viermaal scoorde.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 15 januari 2021

  2. donderdag 14 januari 2021