Bergwijn kan spelen tegen City, duidelijkheid over gang van zaken

31 januari 2020, 15:12

Steven Bergwijn is meteen inzetbaar voor Tottenham Hotspur. De van PSV overgekomen aanvaller behoort tot de wedstrijdselectie van de topper tegen Manchester City. Spurs speelt zondagmiddag tegen de regerend landskampioen.

José Mourinho heeft vrijdag bevestigd dat hij een beroep doet op Bergwijn. De Oranje-aanvaller geeft The Special One meer opties voorin, omdat Harry Kane voor langere tijd inzetbaar is. "Hij is natuurlijk geen spits. Het liefst speelt hij vanaf de zijkanten. Het liefst had ik er nog een spits bij gehad. Ik verwacht het ook niet meer, de winterse transferwindow is lastig", aldus de Portugees op de persconferentie.

Bergwijn rondde woensdag zijn transfer naar Tottenham af. Tot de handtekening op papier kwam, was er veel te doen over dat gang van zaken rondom de transfer. Daarover bracht PSV's technisch directeur John de Jong vrijdag duidelijkheid. "Hij heeft niet geweigerd om te spelen. Wij hadden op zondag alleen geen deal met Spurs", citeert het Eindhovens Dagblad. "Hij had dus geen toestemming om af te reizen. Steven heeft zelf afgezien van een deel van zijn percentage van de transfersom om de transfer rond te maken."

Lees ook: De Jong overweegt vertrek bij PSV: "Niet niks wat ik meemaak"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen