Wormuth rekent op Dessers: "Contract is contract, helder"

31 januari 2020, 14:23

Het heeft er alle schijn van dat Cyriel Dessers ook zondagmiddag gewoon aan de aftrap staat als Heracles Almelo het opneemt tegen Willem II. Trainer Frank Wormuth weet dat het lastig is Dessers na alle transferperikelen van de afgelopen dagen, maar rekent op de Belgische spits.

Dessers werd donderdag in verband gebracht met een overstap naar Celta de Vigo, maar tot een deal kwam het niet. Het Italiaanse SPAL is naar verluidt nog in de markt en zou vijf miljoen over hebben voor de diensten van de spits. De Belg heeft in Almelo nog een contract tot 2022. "Ik wil niet op deze situaties ingaan, alleen in het algemeen zeg ik: 'Een contract is een contract, dat is heel helder. Voor een club, spelers en trainers", zei Wormuth in gesprek met Tubantia. "Als je tekent voor een paar jaar ben je blij, dan heb je zekerheid. Maar het is ook een zakelijke wereld, er valt geld in te verdienen, dat snap ik ook. Maar verder zeg ik: de regels zijn duidelijk."

Dessers trainde donderdag ook niet mee met de groep, maar sloot na het uitblijven van een akkoord vrijdagochtend gewoon weer aan bij de voorbereidingen op het duel van zondagmiddag. De transferwindow loopt tot vrijdag middernacht.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen