PSV hoopt op Rodriguez tegen Ajax en denkt aan verandering

31 januari 2020, 13:50   Bijgewerkt: 31 januari 2020, 14:06

PSV hoopt aanwinst Ricardo Rodriguez zondag tegen Ajax beschikbaar te hebben. De Eindhovenaren zijn in afwachting van het papierwerk. De linksback rondde donderdag zijn tijdelijke overgang naar PSV af. In aanloop naar het duel in Amsterdam overweegt Faber ook een iets andere speelstijl.

"Hij heeft goed getraind. Het is afwachten hoe hij eruit komt", zegt Faber over de Zwitser op de persconferentie van PSV. "Hij heeft lang niet gespeeld, maar is gretig, ervaren en wil graag. Hij wil er dan ook graag bij zijn. Hij geeft stabiliteit aan de verdediging en straalt rust uit. Hij weet wat gevraagd wordt in situaties waar wij in zitten."

Speelstijl

Het is goed mogelijk dat PSV zondag met een resultaatgerichte speelstijl voor de dag komt. "Een zeer reële optie. Ajax heeft van Groningen verloren. De manier waarop Groningen speelde, is een manier om van Ajax te winnen", aldus Faber, die verder niet te veel over Ajax wil praten. "We hebben meer aandacht voor onszelf nodig. We hebben behoefte aan een goede overwinning. Dat is het enige wat ons helpt.  De selectie hunkert naar een overwinning."

Alle onrust rondom PSV probeert Faber verder naast zich neer te leggen. Vragen over Mark van Bommel laat hij onbeantwoord. "Ik vind er van alles van. Natuurlijk heb ik er een mening over. Maar ik heb geen zin om er nu over te praten. Het gaat ons niet helpen om te winnen van Ajax."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen