Atlético Madrid haalt China-ganger Carrasco terug

Atlético Madrid haalt China-ganger Carrasco terug

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

31 januari 2020 – Yannick Carrasco is terug bij Atlético Madrid: de Belg maakte in 2018 de overstap vanuit de Spaanse hoofdstad naar Dalian Yifang. Een financieel zeer aantrekkelijk avontuur, maar sportief liet hij al meermaals blijken graag terug te keren naar Europa. Dat doet hij ditmaal op huurbasis naar de club waar hij eerder al meer dan honderd officiële duels voor speelde.

Dat maakt Atlético Madrid bekend via de officiële kanalen. Carrasco zinspeelde al langer op een terugkeer naar de Europese velden, ook om in beeld te blijven voor het EK van komende zomer waar de nationale ploeg van België aan meedoet. Afgelopen zomer was er ook al concrete interesse in de multifunctionele voetballer, toen kwam het niet tot een overgang.

Lees ookCarrasco herhaalt: "Terug naar Europa? Ja, waarom niet"

Overigens is ook het Coronavirus voor veel voetballers een reden om te vertrekken: zo wordt Marko Arnautovic in verband gebracht met een razendsnelle terugkeer bij West Ham United, is de eerste speelronde voorlopig afgelast in de nationale voetbalcompetities en keren diverse Nederlanders (tijdelijk) terug.

Reacties

gerelateerd