'Vitesse gaat dubbelslag met Brenet en Delaveris voltooien'

31 januari 2020, 12:30

Vitesse gaat op de slotdag van de transfermarkt vermoedelijk nog een dubbelslag slaan: de naderende komst van Joshua Brenet komt normaliter gewoon rond, terwijl ook Filip Delaveris wordt gepresenteerd, zo is de verwachting. De negentienjarige aanvaller gaat in principe voor 3,5 jaar tekenen in Arnhem, terwijl de voormalig PSV wordt gehuurd.

Dat schrijft Omroep Gelderland. Delaveris (19) is een linksbuiten die doorbrak bij Odds BK, waar hij een aflopend contract heeft en pas zestien competitie-duels in het eerste speelde. Daarmee spelen ze alvast in op het naderende vertrek van aanvoerder Bryan Linssen, die komende zomer in principe transfervrij vertrekt. Vitesse versterkte zich eerder deze maand al met een andere Noor: Sondre Tronstad.

De komst van Brenet is ook al een tijdje in kannen en kruiken: de multifunctionele back mag vertrekken van 1899 Hoffenheim en moet de Arnhemmers meer opties geven op de flanken. De Duitse club wil meewerken aan de deal, aangezien de club hem deze winter graag wil lozen. In het elftal van Alfred Schreuder heeft hij weinig uitzicht op speeltijd en dus is een (tijdelijke) vertrek de beste optie. De 25-jarige Brenet beschikt over veel Eredivisie-ervaring. Hij speelde in dienst van PSV liefst 109 duels in de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen