Arsenal voegt met Soares andermaal verdediger toe aan selectie

31 januari 2020, 11:46   Bijgewerkt: 31 januari 2020, 11:52

Arsenal heeft zich andermaal versterkt met een verdediger. The Gunners huren Cedric Soares voor de rest van het seizoen van Southampton. De club maakte eerder deze week ook al melding van de komst van een andere verdediger, in de naam van Pablo Marí. Arsenal was na de blessures van Skhodran Mustafi, Kieran Tierney en Sead Kolasinac nog op zoek naar verdedigende versterkingen.

Soares wordt tot en met het einde van het seizoen gehuurd van Southampton, waarna hij ook direct transfervrij is. De 28-jarige verdediger was de voorbije jaren eigenlijk vaste basisspeler bij Southampton en kwam in dit seizoen mede door blessures tot slechts zestien wedstrijden (allen in de basis) voor de club. De verdediger begon zijn carrière bij Sporting Lissabon, alvorens hij de oversteek maakte naar Engeland. Soares kwam al 33 keer uit voor de nationale ploeg van Portugal.

Technisch directeur Adu spreekt via de officiele kanalen over de transfer. "Cedric is een ervaren verdediger zowel in de Premier League als op internationaal niveau. Hij is een goede aanvulling voor onze verdedigende linie en voegt kwaliteit toe aan ons team. We kijken er naar uit om samen met Cedric het laatste deel van het seizoen tot een goed einde te brengen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen