Haye weet waar hij aan begint in Breda: "Altijd wel wat gaande"

31 januari 2020, 11:03   Bijgewerkt: 31 januari 2020, 11:21

Thom Haye is blij met zijn overstap naar NAC Breda. De middenvelder wordt tot en met het einde van het seizoen gehuurd van ADO Den Haag en weet wat hij kan verwachten in Breda. "Het is grote en mooie club. Ik wil niet zeggen onrustig, maar er is altijd wel wat gaande", zei hij.

Vrijdagavond kan Haye (voor Willem II op archiefbeeld) al zijn debuut maken voor NAC in de uitwedstrijd tegen Excelsior. "Ik ben gehaald als verbindingsspeler. NAC heeft veel creatieve spelers die het verschil kunnen maken. Die moet ik bedienen en aan het werk zetten", sprak hij in gesprek met BN DeStem. "Ik heb een goede voorbereiding achter de rug bij ADO Den Haag en op trainingskamp een halve wedstrijd gespeeld. Daarna een zware kneuzing aan mijn duim opgelopen. Maar ik ben klaar om negentig minuten te spelen."

NAC toonde in de zomer ook al interesse voor Haye, maar toen koos hij voor de ADO Den Haag. "In augustus heb ik leuke en goede gesprekken gehad met NAC. Van beide kanten was het positief. Ik kwam vanuit Italië terug naar Nederland en de Eredivisie gaf destijds de doorslag. Het streelde mij heel erg dat NAC in de winterstop is teruggekomen. Voor mij was het een uitgemaakte zaak, ik hoefde niet meer na te denken. Het moet blijkbaar zo zijn, het is nu vrij snel gegaan. Het goede gevoel van de eerste gesprekken was er nog steeds. Op dat punt hoefde er weinig meer besproken te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen