ADO strikt zevende aanwinst, Van Ewijk staat voor verhuur

31 januari 2020, 11:12

Voor de zevende keer deze transferperiode heeft ADO Den Haag zich versterkt. De club huurt spits Omar Bogle (26) van Cardiff City. "Natuurlijk heb ik de huidige stand in de Eredivisie gezien, maar ik ben ervan overtuigd dat ADO Den Haag de weg omhoog gaat inzetten", aldus de Engelsman.

ADO beschouwt Bogle als een (kop)sterke aanvaller. Hij speelde in de jeugd voor West Ham United, Birmingham City en Celtic. Zijn profcarrière begon in de lagere divisies van Engeland. Zo kwam hij uit voor Hinckley United, Solihull Moors en Grimsby Town. Dankzij 19 doelpunten in 27 League Two-duels voor Grimsby Town maakte Bogle een transfer naar Wigan Athletic. De afgelopen tweeënhalf jaar stond de aanvaller onder contract bij Cardiff City. Hij kwam tot 24 duels voor The Bluebirds. Daarin scoorde hij vier keer. Bogle werd al drie keer eerder verhuurd. Hij speelde tijdelijk voor Peterborough United, Birmingham City en Portsmouth.

Voor Bogle is ADO zijn eerste avontuur buiten Groot-Brittanië. "Het voelt goed om hier te zijn. Ik heb geen moment getwijfeld om deze stap te maken. Het gevoel was vanaf het eerste moment goed", aldus de zevende aanwinst van ADO. Eerder haalde de eredivisionist Sam Stubbs, Mick van Buren, George Thomas, Tudor Baluta, Jordan Spence en Laurens De Bock ook al naar de Hofstad. In de Engelse media werd donderdag ook de naam van Troy Parrott in verband gebracht met ADO Den Haag. Parrott is een zeventienjarige aanvaller van Tottenham Hotspur.

Van Ewijk

Tegenover de vele aanwinsten staat het naderende vertrek van Milan van Ewijk. ADO gaat hem de rechtsback de rest van het seizoen verhuren aan SC Cambuur, zo meldt Omroep West. Van Ewijk is onder Alan Pardew derde keus achter Dion Malone en Jordan Spence.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen