Van Hanegem kritisch op Berghuis: "Dan denk ik: wegwezen"

31 januari 2020, 09:01   Bijgewerkt: 31 januari 2020, 09:33

Steven Berghuis is sinds zijn komst naar Feyenoord een van de steunpilaren in Rotterdam. Dit seizoen draagt hij zelfs aanvoerdersband en is hij belangrijk met zijn goals en assists. Willem van Hanegem vindt de aanvaller de beste speler van Feyenoord, maar is ook kritisch. "Je mag niks over hem zeggen, dan is hij gepikeerd."

Het icoon sprak erover met RTV Rijnmond. "Hij is de beste speler van Feyenoord en verdiend waarschijnlijk ook het meeste. Maar als wij een keer wat zeggen over hem, dan is meneer gepikeerd. Hij was ook niet gepikeerd, toen wij vonden dat hij bij AZ wat vaker moest spelen. Omdat wij het een goede speler vinden. Je mag niks over hem zeggen. Dat wil hij niet begrijpen. Dan denk ik: wegwezen. Hij moet het team op sleeptouw nemen. Dat en je verplicht als je een goede speler bent."

Van Hanegem: volgende Feyenoord-titel maak ik niet meer mee

Ondanks de goede reeks is het Feyenoord-icoon ook niet direct voor contractverlenging van trainer Dick Advocaat. "Het zal mij een zorg zijn of Feyenoord door moet met Advocaat. Al geef je hem een tienjarig contract. Ik ben wel supporter van Feyenoord, maar niet van Advocaat. Het zit niet bepaald tegen onder hem. Daar moet je ook naar kijken. Je kan straks ook van de zeven wedstrijden er drie verliezen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen